I made this widget at MyFlashFetish.com.

LOOK's Slideshow

Loading...

Monday, January 17, 2011

Salam semua LOOKers,

Masih tak terlewat untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru 2011.. Tahun 2010 telah menutup tirainya, namun Tahun 2011 kembali dengan azam yang baru..

Penutup aktiviti LOOK adalah aktiviti surprise party Presiden LOOK....syukur alhamdullilah banyak aktiviti tahun lepas telah kami lakukan..

Antaranya Melawat rumah anak yatim, melawat rumah warga emas dan sebagainya..syukur alhamdullilah.....

Tahun 2011 kami Committee LOOK akan mengadakan pelbagai aktiviti2 utk LOOKers...Insha Allah......

Wednesday, August 4, 2010

Salam semua,


Pada 29 Julai 2010..Pihak Committee LOOK telah menganjurkan satu aktiviti menonton wayang bersama Linda Onn. Almaklumlah kami dah lama tak berkumpul dek kesibukkan Linda Onn sendiri..


Alhamdullilah seramai 28 orang ahli LOOK termasuk yang lama berjaya kami kumpulkan untuk menonton wayang bersama Linda Onn..


Jalan cerita SALT mmg best sangat..Apatah lagi lakonan Angelina Jolie yang sebegitu mantap.


Selepas menonton filem, sebahagian daripada LOOKers berkumpul di Restoran Pelita bersama Linda Onn..Di sini kami makan, berbual, dan beramah mesra.


Kami harap LOOKers semua bergembira pada malam tersebut..


Yang lum join LOOK, jom la join..


Nantikan next aktiviti 15 Ogos 2010 Berbuka bersama LO


Tuesday, June 1, 2010

video
Jom Vromm..Vromm... redah hutan

video
yeh!yeh! dh sampai.. nk mandi


video
Panjat2 jgn x panjat.. no pain no gain

video
Ngk nie puteri2 dari kayangan turun bermandi manda..ha..ha..
video
Kita berkenalan dgn ahli2 LOOK yang first time joint. UpClose dgn LO

video
Dh sampai base semula..dh senja kena balik. Last skali LO beri
ucapan skit, TX LO lain kali kita g lagi k.

Sunday, May 30, 2010

*Semua video didalam blog ini adalah hak milik L.O.O.K. Sebarang muat turun adalah dilarang. Terima Kasih diatas kerjasama semua.

video
Waktu test ride ATV dikawasan Base je.. bg yang baru2 join, takut tertekan minyak lebih nnti melambung lak ATV masuk dlm gaung..


video
Mr Red baru belajar naik ATV tapi dh ride manual clucth.. classsszzz Nyah! Cuma lupa pki helmet.. hah..hah.. Tulah excited sgt!!


video
Sukan lasak memang menjadi kegemaran LO, bknya tayar 2 je dia merempit, tayar 4 pun jdk jugakk!!!



video
Adventure...

video

Perasan tak ATV LO lebih besar dari yang lain2, x aci2.. tapi ride ATV mmg best giler!!!

Saturday, May 8, 2010




Salam LOOKers,

Jom kita meriahkan L.O.O.K bowling tournament......next week...

Tuesday, April 13, 2010

Roy

yatie

Siti Yuszaida

Sharifah

Saturday, April 10, 2010

Salam LOOKers,


Alhamdullilah! Trip ke Rumah Sri Kenangan, Seremban bersama LOOKers tadi berjalan dengan lancar. Sayu hati tgk org2 tua yang tinggal di situ. Thanks ajk LOOK, thanks semua atas sokongan dan sumbangan. Waitfor LOOK's next activity ok!!!!


-LO-
 


Blogger Template By LawnyDesignz